Ferieklubben er for barn fra 1-4 klasse i uke 26

I ferieklubben møter barna til «sommer» frokost servering kl.10:00 og avslutter kl. 14 etter lunsjmåltid. Målet vårt er å skape gode sommerminner sammen med barna, og vi tilbyr derfor et variert sommeraktivitet tilbud: Volleyball, ,Miljøløype, basketball, miljø-verksted( insektshotell), grilling og lek på plenen med vann og spill.

Påmelding til uke 26 er stanset , den er nå fullbooket og alle som har registrert seg på listen for uke 26 før 05.06 kl.21:00 har fått plass. Epost om tildelt plass kommer!

Påmelding til uke 27 er stanset, den er fullbooket og tildeling skjer fredag 3.juni.

Ferieklubb uke 26 har 5 virksomme dager; mandag,tirsdag,onsdag,torsdag og fredag kl.10-14

Ferieklubb uke 27 har 3 virksomme dager: mandag,tirsdag og onsdag kl.10-14 ( denne gruppen er ute på tur hele dager og oppmøtested er inngang ved Alvøskogen)

Tildeling av plass gjøres etter første mann til møllen prinsippet, og alle uansett om tildelt plass eller ei, får tilbakemelding om tildeling eller eventuellt venteliste.Uke 27 har begrenset plass og eget opptaksystem. Ved tildeling av plass ber vi om informasjon om eventuelle allergier og/eller spesielle hensyn vi bør ta for at barnet skal få en fin opplevelse sammen med klubben.

Sandra, Tiril og Kristine ønsker velkommen til Ferieklubb!

Kontakt Kristine på epost: ko684@kirken.no ved spørsmål.